KoulutuspalvelutItsenäinen opiskelu MuksuoppiAkatemiassa

Itseopiskelu

Helpoin ja nopein tapa päästä verkko-opiskelun alkuun on hankkia kurssi verkkokaupasta. Silloin saat kurssimateriaalit heti käyttöösi. Voit edetä opiskelussa omaan tahtiisi ja pääset keskustelemaan kurssin aiheista keskustelufoorumilla muiden kurssilaisten kanssa. Tähän pakettiin ei sisälly kurssiohjausta eikä todistusta. 

Lue lisää ja hanki verkkokurssi täältä.

Opintopisteet opinto-ohjauksella

Jos haluat suorittaa itsenäisesti opintopisteitä ja saada ne hyväksytyksi osaksi opintojasi AHOT-periaatteella, hyväksytä kurssi ensin opettajallasi esittelemällä hänelle kurssin sisältö. AHOT tarkoittaa aiemmin tai muualla osoitetun osaamisen hyväksilukemista tutkintoon.

Kurssi esitellään verkkokaupassa kurssin etusivulla. Sieltä voit katsoa itse tai näyttää  muutamia ilmaisia oppitunteja opettajallesi. Hanki  sitten kyseinen kurssi ja siihen littyvä opinto-ohjaus erikseen verkkokaupasta. Ohjaukseen sisältyy henkilökohtainen kurssiohjaaja. Sen hinta määräytyy opintopisteiden määrän mukaan. Yhden opintopisteen hianta on € 15  (sis alv 24%).

Saat maksun jälkeen tiedon, kuka on henkilökohtainen ohjaajasi, jonka tapaat kurssilla. Sinulla on henkilökohtainen kurssiohjaaja käytössäsi 6 kuukautta, jonka aikana tulee suorittaa teoriaosuus verkkokurssilla ja menetelmän soveltaminen käytäntöön. Soveltamisen sijaan kurssivaatimuksiin voi sisältyä myös muita tehtäviä.

Lue lisää ja hanki opinto-ohjaus täältäTäydennyskoulutus MuksuoppiAkatemiassa

MuksuoppiAkatemia tarjoaa täydennyskoulutusta varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisille. Kun työyhteisön koko henkilökunta opiskelee menetelmiä  samanaikaisesti, opitut asiat on helppo viedä viikkokokouksiin ja juurruttaa arjen toimintoihin. Täydennyskoulutusryhmään tulisi kuulua vähintään kolme henkilöä. Ryhmä saa oman kurssiohjaajan, joka opastaa sekä verkko-opiskelua että menetelmien soveltamista käytäntöön työyhteisössä. Kurssiohjaaja ohjeistaa ryhmää myös raporttien kirjoittamisessa. Arvioinnista ja todistuksista  vastaavat Lyhytterapiainstituutin asiantuntijat.

Täydennyskoulutus tilataan lähettämällä tilaajan laskutustiedot, osallistujien nimet ja sähköpostit tuottajalle sähköpostitse osoitteeseen helena.lehtimaki at oppimaa.fi. Tilausvahvistuksen jälkeen osallistujille lähetetään koodi, jolla kirjaudutaan kurssille. Samalla kurssilaiset tutustuvat omaan kurssiohjaajaansa.

Tilaajalla on 14 päivän rahat takaisin -takuu eli mahdollisuus perua tilaus ilman perusteluja kahden viikon sisällä.

Tutustu täydennyskoulutukseen täällä ja  työyhteisön koulutusmalliin ja tilausohjeisiin tästä.Oppimateriaalia oppilaitoksille

​MuksuoppiAkatemia haluaa rakentaa yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Kurssimateriaalimme soveltuvat varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen, osittain myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Videokursseja voivat siis hyödyntää yliopistot, ammattikorkeakoulut ja ammatilliset oppilaitokset.

Oppilaitosyhteistyön idea on, että tarjoamme valmiin verkkokurssimateriaalin oppilaitoksen opettajan käyttöön. Opettaja saa kurssimateriaalin ja ohjauksen käyttöönsä maksutta. ​

Verkkokurssiemme jakelualusta on nimeltään Verkkokurssikone. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen alusta, jonka toiminnallisuuksiin sisältyy videoiden, tekstien ja kuvien lisäksi keskustelufoorum, monivalintakysymykset, vapaan tekstin vastaukset, opettajan henkilökohtainen virtuaaliohjaus. ​

Tutustu oppimateriaalien käyttöön oppilaitoksissa täällä.

Suunnitellaan oppimateriaalin käyttö yhdessä. Ota yhteyttä: Helena Lehtimäki, 040 5629 441, helena.lehtimaki at oppimaa.fi

Tutustu MuksuoppiAkatemian kurssitarjontaan